Vårstädning

Vårstädning

Är det dags för en vårstädning?

Nu när det snart är vår så är det full fart hos oss på Fixkalle. På alla avdelningar förbereder vi oss nu för att rycka in där det behövs. Fönsterputs hör till en vårstädning och det är vi experter på. Vi rycker ut och hjälper till både hos företag och privatpersoner som behöver en hjälpande hand. Vi har olika behov och oavsett om ni behöver hjälp bara en gång eller regelbundet så är vi lyhörda inför dina behov. Vi skräddarsyr hur ofta just ni behöver hjälp. Skinande rena fönster som släpper in solljuset är till glädje för alla. Att välja fönsterputs av en professionell firma är också ett smart miljöval. En fönsterputs som är utfört av en professionell firma varar längre. Vi använder oss också av miljövänliga rengöringsmedel efter bästa förmåga. 

Behöver ni vårstäda hela bostaden?

Tidsklämman är ofta det som ställer till det, och att hitta tid att vårstäda bostaden efter hösten och vintern är för många något som man ofta skjuter på. Man känner sig tom för energi efter många månader i mörker och kyla och man vill att hemmet ska få ett lyft med kanske nya ljusa gardiner och rengjorda mattor. Vi hjälper dig med det som du inte har tid med. 

Du tar enkelt kontakt med oss på 08-630 06 08 om ni har frågor om en tjänst. Vi planerar tillsammans det paket ni behöver.

Senaste inlägg