Är det dags att putsa fönster?

Är det dags att putsa fönster?

När tiden inte räcker till.

Det är dags för storstädning.

Våren är här och det är när dagarna blir längre och ljusare som man ser var alla dammtussar ligger och hur skitiga alla fönster i bostaden är. Vi vet att inte alla tycker det är kul att använda sin fritid för att öppna städskåpet och använda sin fritid att att göra snyggt och rent i sitt hem. Jobbdagarna är långa och när helgen äntligen kommer så vill man kanske ut och njuta av det fina vädret eller umgås med sin familj och vänner. 

Det som många kanske drar sig för lite grand när det kommer till att anlita en städfirma är kostnaden. Men saken är den att allt fler väljer att köpa denna tjänsten med oss här på Fixkalle då det inte är så dyrt som många tror. Har man ett stort hus med många fönster så är det riktigt skönt att unna sig lite hjälp. Fritiden vi har är lika viktig som pengar, kanske mer, och att leva fullt ut blir allt viktigare i dagens stressiga samhälle. 

Visste ni förresten att glasfönster introducerades redan på 1600-talet och det var då som fönsterputsning blev en tjänst som utfördes åt adeln som inte ville göra det själva. Men det var först på 1930-talet som den första fönsterskrapan uppfanns av en italiensk-amerikans man.

Senaste inlägg