Hjälp, vinden måste tömmas.

Hjälp, vinden måste tömmas.

Vi måste tömma vinden.

Vad ska vi göra av alla saker?

Efter att ett beslut tas om att inreda en vind så är det oftast en del arbete som krävs innan snickarna kan komma till. Vinden är full av saker och möbler som har burits upp för förvaring i kanske årtionden. Det kan verka som en omöjlig uppgift att få tömt sin vind, och vad gör man sen med alla sakerna? Saken säger sig själv, det finns inte plats för dem någon annanstans i hemmet och vad gör man då? 

Det viktigaste av allt är att först gå igenom sakerna för att se så att man inte slänger något som kan ha ett penningvärde eller vara viktigt på ett annat sätt. Är det inte skrymmande så hittar man kanske en plats att förvara det. Rör det sig om gamla möbler så får man ta ett beslut om att antingen ge bort de, sälja dem eller åka på tippen med dem. Bärhjälp kanske måste fixas och kan inte familj eller vänner så kan vi på Fixkalle komma på relativt kort varsel.

Kanske magasinering är något som kan vara aktuellt i en period. Vinden måste tömmas snabbt och det finns inte tid att gå igenom alla lådor med saker. En smidig lösning och inte så dyrt som många tror. Lådor staplas ovanpå varandra och då är det inte många kvadratmeter som behövs. Detta hjälper vi på Fixkalle er med snabbt och lätt. En vindsröjning är gjort på ett par timmar. Och skulle det behövas flyttlådor, inga problem, de tar vi med oss när vi kommer. 

Senaste inlägg