Möbeltvätt Stockholm .

Proffesionell möbeltvätt

Slitage och fläckar på möbler är nästan omöjligt att undvika. Vi använder våra möbler i vardagen och efter ett tag så känns naturligt nog möblerna inte lika fräscha längre.  Med en professionell möbeltvätt förlänger du livet på dina möbler. Även om de flesta möbler idag har god kvalitet så kan det vara en bra ide’ att hålla efter dem lite extra. 

Man kommer långt med att dammsuga av sina möbler med jämna mellanrum och har du avtagbara överdrag går det att göra mycket själv. Men med en djuprengöring av dina möbler så håller det så mycket längre. Envisa fläckar kan också vara svårt att få bort i en vanlig tvätt. Sen är det viktigt att använda rätt tvättmedel så att tyg eller annat material inte förstörs. 

img

Vi hjälper dig med:

 • 01 Tvätt av textil soffor, fåtöljer och övriga möbler
 • 02 Tvättar hemma eller på din arbetsplats
 • 03 Professionella produkter från tyska Karcher
 • 04 Snabbtorkande medel utan någon doft

Priser

Se vår fullständigt prislista med RUT-avdrag direkt på fakturan.

Se prislista
 • Möbeltvätt Stockholm
 • från 1500 kr/h efter RUT-avdrag
 • img

  Allergener, smuts och kvalster

  Kvalster, dessa små odjur finns nästan överallt i vårt hem och det kan kännas som en kamp man förlorar. Men misströsta inte, med vår profesionella möbeltvätt ger du dem inte en chans. En riktig möbelrengöring på djupet tar knäcken på det mesta. 
  Smuts som också sitter hårt är ingen match för vår proffesionella personal. De har rätt kunskap och utrustning och hjälper dig att ge dina möbler nytt liv.

 • img

  Har du skinnmöbler?

  En skinnmöbel blir bara vackrare med tiden, om den rengörs och behandlas med jämna mellanrum. En möbel med skinn eller läder måste rengöras på rätt sätt så att den inte förstörs. Ett vanligt dilemma är att materialet med tiden kan kännas livlöst och torrt, detta för att det förlorar fukt. Det måste tillföras på rätt sätt med rätt produkter. 
  Vi har kunskapen när det kommer till rengöring och underhåll av dina värdefulla möbler. 

 • img

  Möbelbehandling

  Lådor och skåp töms, och vi packar ner allt i lådor. Det kan vara bra att ta till sig de råd som flyttfirman ger er, oavsett om ni har valt att få hjälp med flytt av allt eller ni bara ska låta firman ta era tunga möbler. Saker som att ömtåliga måstepackas in på rätt sätt och det är viktigt att man inte inte packar lådorna för tungt.  
  Märk era lådor, då vet ni när ni kommer fram vilket rum respektive låda ska till. Se till att ha bra kvalitet på era flyttlådor, då undviker ni bottnar som lossnar och handtag som går sönder. 
  Detta kan vi hjälpa er med.


 • img

  Självklart garanti

  Skulle ni efter utfört arbete känna att ni inte är nöjda. Ta genast kontakt så att vi kan åtgärda eventuellt problem.
  Vi kommer gärna tillbaka, våra kunder är viktiga för oss och den bästa reklamen vi kan få. 

FAQ

 • Vad kostar det?

  Priser hittar ni här på sidan. Kontakta oss för en bokning.

 • Har eran personal rätt utbildning i alla material?

  Vår personal vet vilket rengöringsmedel som passar till olika material. De har utbildning och skulle det vara något de är osäkra på så tar de kontakt med kund. 

 • Kan alla fläckar tas bort?

  De allra flesta fläckar klarar vi att få bort. Det kanske behövs mer än en behandling. I några enstaka fall kan det röra sig om att fibrer i material är förstörda och då går det inte att göra något åt det.

 • Om jag inte är nöjd, har ni en garanti?

  Vi har självklart en nöjdhetsgaranti. Hör av er till oss inom 48 timmar så ser vi på saken.

Det finns många goda skäl att anlita Fixkalle🤗🧑🏼‍🔧

Offert