Bärhjälp Stockholm .

Proffesionell bärhjälp i Stockholm

De allra flesta behöver bärhjälp när det blir dags att flytta. En faktor som spelar in när man behöver hjälp är om man ska flytta till ett område i närheten eller om det är en långdistansflytt.  Goda vänner och familj ställer ofta upp och hjälper till om det rör sig om en privat flytt i samma stad. Att hyra ett släp eller mindre lastbil är smidigt och flytten görs på ett par timmar om allt är packat och klart.

Vid en långdistansflytt är det många som väljer att anlita en flyttfirma. Hur stor del flyttfirman ska ha i flytten är upp till kunden. Vi på Fix Kalle tar gärna en prat med er för att få lite information om vad ni behöver hjälp med i flytten. 
Privat eller företag, vi har den bärhjälp som ni behöver. Vår profesionella personal har lång erfarenhet och rätt utrusning för att hjälpa er att bära både lätta och tunga föremål. 

img

Vi hjälper dig med:

 • 01 Packning och paketering av ditt bohag
 • 02 Nedmontering och uppmontering
 • 03 Villor, lägenheter och sommarstugor
 • 04 Privat, företag eller föreningar

Priser

Se vår fullständigt prislista med RUT-avdrag direkt på fakturan.

Se prislista
 • Bärhjälp i Stockholm
  • 2man
  • +
  • 18kubik bil
  595 kr/h efter RUT-avdrag
 • img

  Bärhjälp

  Kanske du ska flytta och behöver hjälp med att bära i princip allt.
  Det kan också röra sig om en sådan enkel sak som att man har köpt nya möbler. De gamla behöver bäras ut och köras till en second hand butik eller tippen. Och de nya ska bäras in och sättas på plats. Det kan vara skönt att få hjälp med. Alla uppdrag är olika och vi hjälper dig oavsett vilken typ uppdrag det rör sig om. 
  Var rädd om din rygg och låt vår personal ta hand om de tunga lyften.

 • img

  Transport vid bärhjälp

  När du anlitar transport vid bärhjälp så är det viktigt att det finns ett par saker på på plats hos den firman du anlitar. Först och främst så behöver de trafiktillstånd att utföra tjänsten och sedan en skadeförsäkring. 
  Det är också viktigt att personalen i firman har den kunskap som behövs för att utföra tjänsten på ett tryggt och säkert sätt. 
  Vi på Fix Kalle har också kundservice för dig genom hela flytten och svarar på frågor som kan dyka upp. Och sist men inte minst, riktigt prisvärda och skräddarsydda paket när du anlitar oss.

 • img

  Privat eller företag

  Bärhjälp för dig som privatkund rör sig ofta om en enstaka insats. Det kan vara möbler ni har köpt som ni behöver få på plats och gamla som ska bäras ut. Eller kanske tunga vitvaror eller ett piano. Vi kan oftast ställa upp på kort varsel så ta kontakt med oss så avtalar vi tid.
  För företag ser det olika ut. Det kan vara ett pågående projekt. En byggplats där möbler och vitvaror ska bäras på plats i omgångar eller kanske en leverans av mycket material till ett gig eller ett event. 
  Hör av er till oss på Fix Kalle så planerar vi tillsammans när och hur ni vill att uppdraget ska utföras.


 • img

  Vad kostar det?

  Det är ett par faktorer som spelar in. Avstånd mellan punkt A och B. 
  Hur tunga föremålen är som ni behöver bärhjälp med. Vi behöver också veta hur många föremål det rör sig om så att vi kan sätta in rätt insats när det kommer till personal och eventuella fordon. 
  Och till sist hur lång tid det kommer att ta, är det en engångsinsats eller rör det sig om flera dagar? 
  Hör av er till oss så att vi kan ge er det bästa priset möjligt för den bärhjälp ni behöver. 

FAQ

 • Hur lång tid i förväg behöver jag boka bärhjälp?

  Det är självklart bra om ni bokar i god tid. Vissa tider på året är det mer att göra,så för att vara säker att få den tid ni vill ha så hör av er så fort ni kan. 

 • Behöver vi vara hemma när ni kommer?

  Nej det behöver ni inte. Bara kontakta oss i förväg så löser vi det.

 • Vår trappa upp till lägenheten är riktigt brant och smal. Påverkar det priset?

  Det kan det göra. Om det är stora föremål så behövs det kanske fler personer, och det kan ta lite längre tid. Ta en telefon till oss så ser vi på det.

 • Kan ni hjälpa till på kvällar och helger?

  Ja, bara ring och avtala när det passar. 


Det finns många goda skäl att anlita Fixkalle🤗🧑🏼‍🔧

Offert