Flyttkartonger Stockholm .

Rätt emballage vid en flytt

Det är viktigt att välja rätt flyttkartong till era ägodelar. Har ni någon gång flyttat har ni säkert varit i butiken ni brukar handla i och bett om tomma kartonger och lådor. 
Det är väl och bra om det rör sig om lättare saker som barnens mjukisdjur eller kuddar. Men det mesta man äger väger lite mer än så.

Då krävs det lådor av mycket bättre kvalitet. Vi vill inte att botten öppnar sig eller lådan gör sönder på annat sätt när man står mitt i flytten. Det kostar så lite att investera i flyttlådor av bra kvalitet och det är en billig försäkring till era ägodelar. Flyttlådor av olika kvalitet hittar ni hos oss på FixKalle och det kan ni köpa av oss eller låna. 

img

Vi hjälper dig med:

 • 01 Fri lån av flyttkartonger
 • 02 Hemleverans och upphämtning
 • 03 Klistermärke till kartonger
 • 04 Silkespapper och övrig emballage

Priser

Se vår fullständigt prislista med RUT-avdrag direkt på fakturan.

Se prislista
 • Flyttkartonger Stockholm 45:- Styck
 • Leverans 495:- efter RUT-avdrag
 • img

  Olika storlek på flyttlådan

  En tung ägodel kan vara smart att packa för sig själv. Då vi har lådor i flera olika storlekar går det snabbt och lätt att packa. Ta en köksmaskin till exempel. Det är viktigt att lådan passar och att det finns lite extra plats till fyllnadsmaterial för att dämpa eventuella stötar. Böcker väger också mycket och ska packas i mindre lådor. 
  Lättare saker i större lådor, det säger sig själv. Vi på FixKalle har de flesta storlekar på flyttlådor av bästa kvalitet för att underlätta för er när ni ska flytta.

 • img

  Olika sorters flyttlådor

  Då vi är specialister på flytt så har vi också rätt flyttlådor till dina ägodelar. Ömtåliga saker som glas och kristall måste packas varsamt och vi har lådor med extra isolering och fyllnadsmaterial. 
  Det finns också lådor med olika fack som kan vara bra till tallrikar och fat av olika storlekar. 
  Skulle ni anlita oss att hjälpa er med flytten har vi också flyttfiltar, pallar och spännband om det skulle behövas. 
  Vi kan detta med flytt och vi hjälper er också att packa om ni skulle ha behov för det.

 • img

  Hur många lådor?

  Det går nästan aldrig att beräkna hur många lådor som behövs vid en flytt. Om ni skulle anlita oss på FixKalle så tar vi det som det kommer. Ni binder er inte till ett visst antal lådor utan ni tar det ni behöver och betalar när allt är packat och klart. Vi har också lådor att låna ut om det skulle vara av intresse.


 • img

  Emballage

  Vi använder ofta gamla tidningar när det blir dags att packa. Nu för tiden så är det allt fler som läser digitalt och då behöver ni kanske komplettera med material att packa in i. Vi har silkespapper, bubbelplast, wellpapp och flyttfiltar. Vad ni eventuellt behöver så har vi det allra mesta. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ta gärna en telefon till oss så levererar vi det ni behöver till eran flytt.

FAQ

 • Kan vi låna flyttkartonger med er?

  Ja det går fint, hör av er och berätta vad ni behöver.

 • Har ni olika storlekar på flyttkartonger?

  Vi har ett brett sortiment av flyttkartonger i olika material. Kraftiga kartonger, isolerade kartonger och specialanpassade kartonger. 

 • Har ni flyttfiltar och pallar?

  Ja, vi har allt som kan tänkas behövas vid en flytt.

 • Har ni flyttgarderober?

  Javisst har vi det, ett supersmidigt sätt att flytta era kläder på. Bara att flytta plagget på galgen från garderob till flyttgarderob.


Det finns många goda skäl att anlita Fixkalle🤗🧑🏼‍🔧

Offert