Flyttstädning - den tråkigaste delen i en flytt

Flyttstädning - den tråkigaste delen i en flytt

Mer än man tror

Det är först när man ska flytta som man ser hur mycket man samlar på sig i löpet av ett år. Det blir många rundor till återvinning innan man kan börja packa och skruva isär möbler. Sen när man äntligen fått tömt bostaden så ska den städas från golv till tak. Det är kanske den biten som många vill ha hjälp med. Vi på Fixkalle finns där för dig genom hela processen eller bara i ett eller några delar av flytten. Vill du ha hjälp med att köra en del av ditt bohag till en second hand butik så hjälper vi dig gärna med det. Du gör en god gärning samtidigt som möblerna hittar ett nytt hem.

Flyttstädning kan vara skönt att få hjälp med

Den nya bostaden lockar och det är ofta just flyttstädning som många vill ha hjälp med. Vi står klara att kavla upp ärmarna och ta den biten för er. Olika behov finns och vi behöver veta storleken på din bostad. Är det en mindre lägenhet eller en större bostad och finns det extra utrymmen som garage eller uthus. 

Det är bara att lyfta på luren och ta en prat med oss. Vi hjälper dig gärna så du kan fixa till ditt nya hem i lugn och ro utan att behöva tänka på den tråkigaste biten. Ring oss 08-630 06 08 , så avtalar vi pris och tid. 

Senaste inlägg